Ferizaj mbetet për disa orë në terr, njofton KEDS-i

KEDS-i njofton në Ferizaj do të ketë ndërprerje emergjente të energjisë elektrike.

Lajme

06/04/2018 16:18

Kjo sipas KEDS-i do të jetë për riparimi emergjent të prishjes në nënstacion, transmeton lajmimet.

Njoftimi i plotë:

Ndërprerje emergjente,  6 prill 2018

Ferizaj

KEDS Sh. A. njofton se sot,  më 06.04.2018 per shkak të prishjes në daljen 35kV, në nënstacionin Bibaj 110/35kV në Ferizaj, nga ora 16:30-18:30 jemi të detyruar të bëjmë  nderprerje  emergjente  për të riparuar prishjen në këtë nënstacion.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin në Ferizaj: rr.Dëshmorët e Kombit, rr. Spitalit; rr.12 Qershori (një pjesë); rr. Emin Duraku, rr. Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjrush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi; TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit, rr. Epopeja e Jezercit, rr.12.Qershori (një pjesë), rr. Dëshmoret e Kombit (një pjesë), rr. Skënderbeu, rr.Sejdi Sejdiu, rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private, Fe-rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private, Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja, Fitorja dhe Fabrika e bukës, fabrika e gypave, rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Barakat, Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private, Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private, Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava, Fabrika e ujit, Pleshina, Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private rr. Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr. Varoshi, Qiraxhitë, Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit dhe Regjep Bislimi; Kaçaniku komplet, Shtërrpca komplet, Silkapori, Dauti Comerce dhe Renova.

Arsyeja e ndërprerjes: riparimi emergjent i prishjes në nënstacion.