Ferid Aganit nuk do t’i besohet më shëndetësia

Partia e Drejtësisë, e ministrit në largim të shëndetësisë, Ferid Agani do të jetë në koalicion me Partinë Demokratike të Kosovës. Por edhe nëse ky koalicion i fiton zgjedhjet dhe qeverisë me vendin edhe në mandatin e ardhshëm, Agani më nuk do të jetë ministër i shëndetësisë. 

Lajme

16/05/2014 23:16

Këtë e ka thënë nënkryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, në emisionin “Zona Zgjedhore” në Klan Kosova. 

Sipas Hoxhajt, tash e tutje, Ministrinë e Shëndetësisë do ta udhëheq dikush nga PDK-ja. 

Hoxhaj nuk sqaruar nëse kjo do të ndodhë për shkak të pakënaqësisë me punën e ministrit Agani.