Femra më seksi në botë

Në vitin 2006, Scarlett Johansson e fitoi këtë titull nga Revista Esquire. Dhe sërish është e nderuar, edhe këtë vit, që ta ketë këtë titull. Vitin e kaluar ishte aktorja Mila Kunis. Në këtë revistë, është përgjigjur më shumë humor. Pasi ka marrë këtë titull, thotë se tani do t’i japin që të luajë role…

ShowBiz

08/10/2013 14:00

Në vitin 2006, Scarlett Johansson e fitoi këtë titull nga Revista Esquire. Dhe sërish është e nderuar, edhe këtë vit, që ta ketë këtë titull. Vitin e kaluar ishte aktorja Mila Kunis.

Në këtë revistë, është përgjigjur më shumë humor. Pasi ka marrë këtë titull, thotë se tani do t’i japin që të luajë role të nënave, pastaj nuk do ta meritonte këtë titull.

Aktorja 28 vjeçare së fundi është martuar me gazetarin e revistës Former, francezin Romain Dauriac. Kjo është martesa e saj e dytë. Herën e parë, ishte martuar me aktorin Ryan Raynolds, në vitin 2010.

Ajo ka thënë se xhelozia shkon sipas territorit, por me një francez është më mirë që të kesh pak xhelozi në mes.

Numri i kësaj reviste, me aktoren seksi në të, do të publikohet këtë muaj, me 15 tetor.