FC Prishtina 01 mëson kundërshtaret në Ligën e Kampionëve 

Pasi raundi preliminar i Ligës së Kampionëve në futsall përfundoi në fundjavë, FC Prishtina 01 ka mësuar kundërshtarët për Main Raund. Kaunas Zalgirisit (Lituani) dhe Kampuksen Dynamos (Finlandë) iu bashkua skuadra kosovare që foli fituese e Grupit D. Në këtë fazë ka kaluar edhe Ael Limassol (Qipro) si fitues i Grupit G dhe ka kompletuar…

Sport

29/08/2023 12:48

Pasi raundi preliminar i Ligës së Kampionëve në futsall përfundoi në fundjavë, FC Prishtina 01 ka mësuar kundërshtarët për Main Raund.

Kaunas Zalgirisit (Lituani) dhe Kampuksen Dynamos (Finlandë) iu bashkua skuadra kosovare që foli fituese e Grupit D.

Në këtë fazë ka kaluar edhe Ael Limassol (Qipro) si fitues i Grupit G dhe ka kompletuar Grupin 7 në Main Round.

Ndeshjet do të zhvillohet në Lituani më datat 25, 26 dhe 28 tetor.