FBK mban nesër Kuvendin e Punës

Të mërkurën do të mbahet Kuvendi i Punës së Federatës së Basketbollit të Kosovës. Kuvendi mbahet nga ora 17:30 dhe aty do të diskutohen pikat e më poshtëm të rendit të ditës: Raportin e Aktiviteteve të FBK-së për vitin 2022, Raportin e Auditimit për vitin 2022, Planin e Veprimit për vitin 2023, Planin e Marketingut…

Sport

21/03/2023 11:18

Të mërkurën do të mbahet Kuvendi i Punës së Federatës së Basketbollit të Kosovës.

Kuvendi mbahet nga ora 17:30 dhe aty do të diskutohen pikat e më poshtëm të rendit të ditës:

Raportin e Aktiviteteve të FBK-së për vitin 2022, Raportin e Auditimit për vitin 2022,

Planin e Veprimit për vitin 2023,

Planin e Marketingut për vitin 2023,

Planin Financiar për vitin 2023./Lajmi.net/