Fatos Reka, ambasador i ri i Shqipërisë në Shkup

Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani sot ka dekretuar emërimin e Fatos Rekës për ambasador në.

Lajme

14/05/2015 22:32

Reka në këtë detyrë propozohet nga kryeministri Edi Rama.

Diplomati Reka vjen në detyrë pas vdekjes së ambasadorit Petrit Bushati, i cili ndërroi jetë nëntorin e kaluar pas një sëmundje.

Mungesa e përfaqësimit të Shqipërisë në Maqedoni pas ngjarjeve të fundit ka hasur në kritika të forta në Shkup dhe Tiranë. (INA)