Fatos Nano në Londër te “Hugo Boss” për shopping apo… ?! (Foto)

Ish kryeministri i Shqipërisë Fatos Nano është fotografuar sot para një dyqani veshjes të firmës “Hugo Boss” në “Regent Street” në Londër. Ai njihet për jetën e tij luksoze në kohën sa ishte kryeministër, por edhe më pas.

Lajme

08/05/2015 21:43

Nuk dihet ende nëse qëndrimi i Nanos para dyqanit “Hugo Boss” është thjesht një rastësi apo ish-lideri i socialistëve që nuk heq dorë nga jeta e tij luksoze dhe udhëtimet e shpeshta është ndalur për shopping.

Nga perfomanca duket se ka dalë për blerje, raportojnë mediat në Shqipëri!

aa