Fatmir Sejdiu pret njohje nga Sllovakia

Ish presidenti i vendit, Fatmir Sejdiu priti sot në një takim udhëheqësin e Zyrës së së Sllovakisë, L`ubomir Batάry, me të cilin bisedoi lidhur me zhvillimet e përgjithshme në vend.

Lajme

07/09/2015 12:40

Në këtë takim ish-udhëheqësi i Kosovës çmoi rolin e Sllovakisë si anëtare e rëndësishme e Bashkimit Evropian, duke besuar po kështu se ky vend së shpejti do  ta njohë Kosoën.

Me theks të veçantë u bisedua për Marrëveshjen e Brukeslit, nevojën e ndërtimit të marrëdhënieve të mira fqinjësore edhe me Serbinë si dhe shpejtimin e proceseve integruese për Kosovën.