Faqja e ISIS-it në gjuhën shqipe, askush nuk ndërhynë

18:52 | 4 Korrik 2016

​Një faqe propaganduese e ISIS-it në gjuhën shqipe, që quhet Halifeti  ka kohë që po funksionon. Aty ka një numër të madh të lajmeve dhe fotografive, për sulmet që kanë kryer pjesëtarët e ISIS-it.

 

Po në këtë faqe është publikuar Komunikata për sulmin në Daka të Bangladeshit, ku thuhet se ajo që do të vije do të jetë edhe më e ashpër dhe e dhimbshme.

Kjo faqe po funksionon në gjuhën shqipe lirshëm pa u vërejtur apo ndaluar nga institucionet e sigurisë në Kosovë dhe Shqipëri.