Fantazmë në Tiranë? (Video)

A besoni në ekzistencën e fantazmave? Cilado qoftë përgjigjja, videoja e mëposhtme të fut në mendime.

Lajme

25/10/2015 09:18

“Diçka e çuditshme ndodhi në ambientin e lokalit tim”, ka shkruar një qytetar në portalin “Jeta osh qef”.

“Hapëm kamerën për të parë edhe njëherë çfarë ndodhi dhe si shpërtheu gota, e prapë nuk po e kuptoj. Theksoj që gota ishte bosh dhe nuk dimë çfarë shpjegimi t’i japim. Faleminderit”./lajmi.net