Fansi i çmendur i Miley Cyrus

Pasi e nisi me koleksione fotografish në vitin 2009, 40-vjeçari Carl McCoid vendosi të bënte tatuazhe me portretin e Cyrus, emrin apo tekstet e këngëve të saj. Tatuazhet janë të shpërndara në duar, krahë, gjoks, kurriz dhe këmbë. Burri britanik theksoi për ‘The Sun’ se fiksimi i tij pas Miley Cyrus nuk ishte arsyeja e…

ShowBiz

16/12/2013 14:12

Pasi e nisi me koleksione fotografish në vitin 2009, 40-vjeçari Carl McCoid vendosi të bënte tatuazhe me portretin e Cyrus, emrin apo tekstet e këngëve të saj. Tatuazhet janë të shpërndara në duar, krahë, gjoks, kurriz dhe këmbë.

Burri britanik theksoi për ‘The Sun’ se fiksimi i tij pas Miley Cyrus nuk ishte arsyeja e divorcit nga gruaja në vitin 2011, por pranoi se ish-bashkëshortja e përcaktonte të çuditshëm faktin që burri i saj kishte fiksim Hana Montanën.