Fansat kritikojnë klipin e Minogues

Fansat kanë kritikuar me të madhe klipin e ri të publikuar nga Kyli Minogue, klip ky që përmban skena mjaftë të nxehta.

ShowBiz

20/03/2014 20:16

45 vjeçarja Kylie ndoshta ka humbur disa nga fansat e saj me klipin e ri për këngën Sexercise, aty ku paraqitet në një mënyrë mjaftë kontraverse.

Disa nga fansat thonë se ky klip mund të ketë shumë efekte negative te shumë persona, sidomos te të rinjët dhe adoleshentët.

Disa të tjerë thonë se Minogue me anë të klipit ka dashur që ta ‘maskojë’ zërin mediokër të saj.

Këngëtarja ka ekspozuar me të madhe trupin e saj duke bërë pozita mjaftë tërheqëse në klipin në fjalë.