Familja paguan 2 mijë funta pushimin në Maltë, shokohen kur shkojnë atje (Foto)

Një familje shpërtheu në lot kur ata arritën në hotelin e tyre në Maltë dhe zbuluan se tre pishinat e hotelit, nuk kishin ujë.

Lajme

07/06/2015 08:11

Familja Pindars , nëna Claire , babai Mark, dhe fëmijët e Louis tetë vjeçar dhe SID gjashtë -vjeçar, kishin rezervuar një qëndrim tetë -ditor, ‘all inclusive’ në hotelin me katër yje Seabanks Resort dhe Spa.

2

Familja nga Northampton ishin në kërkim të diellit dhe relaksit, rreth pishinës, pasi rezervuan përmes specialistëve të një agjencie udhëtimi.

3

Familja kishte kursyer dy vjet për paketën e tyre të pushimeve prej 2 mijë funta.

1

Agjencia e udhëtimeve u ktheu atyre vetëm koston e hotelit prej 1 mijë funta.

5

Kjo është pishina që ata prisnin se do gjenin kur të arrinin atje, por për fatin e tyre të keq, ajo ishte e zbrazët.