Familja Hajdini ballafaqohet çdo ditë me varfërinë, sëmundjet e urinë (Video)

Familja tetanëtarëshe e Hajdin Selimit, tash e 16 vjet jeton në një shtëpi të rrënuar tek parku i qytetit në Prishtinë.

Lajme

04/10/2015 22:09

Mbledhja dhe shitja e hekurinave atyre ua siguron kafshatën e gojës, gjersa çdo ditë bashkëjetojnë me të ftohtit, sëmundjet dhe urinë.

Selimi – bashkëshortja e të cilit, Zyla, është e sëmurë tash e një kohë të gjatë – thotë se u mungojnë gjërat elementare për jetë, madje se shpeshherë edhe ushqimin nuk e kanë të sigurt. /Klan Kosova

YouTube player