Falë shkencës, ju tani mund ta dini si do të duken fëmijët tuaj (Foto)

Falë shkencës dhe kësaj grafike informative, ju mund të llogaritni se si do të duken fëmijët tuaj të ardhshëm.

Lifestyle

17/10/2015 15:42

Edhe pse kjo është shumë e saktë, ka një shans të vogël që fëmija juaj mund të trashëgojë një gjen ‘ikës’.

Shkenca moderne mund të parashikojë se çfarë karakteristika fizike fëmijët do t’i trashëgojnë nga ju. I gjithë ky informacion është i fshehur në gjenet tuaja, që mund të jenë të dobëta dhe të forta.

Gjenet e forta
Lëkurë të errët; sy me ngjyrë të errët; flokë të errëta dhe kaçurrele; hundë të madhe; buzë të holla; mjekër të gjerë.

Gjenet e dobëta
Flokë të kuqe dhe me ngjyrë të dobët; flokë të drejta; sy të kaltër ose të hirtë; lëkurë të ndritshme; majtak. (lajmi.net)

Ngjyra e syve të fëmijëve tuaj të ardhshëm
Screenshot_2Screenshot_3Screenshot_4Screenshot_5