FAK ka mundësi të formohet në vjeshtë

Ish-komandanti i FSK-së, Kadri Kastrati, është shprehur i bindur se formim i Forcave të Armatosura të Kosovës (FAK) do të ndodhë gjatë sesionit vjeshtor të Kuvendit.

Lajme

08/08/2015 09:01

Për të ndodhur kështu, ai ka thënë se duhet të bëhen të gjitha përgatitjet dhe marrëveshjet ndërpartiake që të bëhen ndryshime kushtetuese e FAK të kalojë këtë vit. Ndërsa, Naim Maloki ka mendim tjetër nga Kastrati.

Ai është i bindur se FAK nuk do të formohet as në këtë mandat, me faktin e ekzistimit të Listës Serbe në Kuvend. /Epoka e Re/