LIVE: Exit poll-i, në Drenas fiton Ramiz Lladrovci (Video)

Konferenca e Institutit për Hulumtime dhe Analiza Sociale ku do të prezantohet rezultatet preliminare permes "ExitPoll", ka nxjerrur fitues kanditatin e PDK-së, Ramiz Lladrovcin.

Lajme

18/12/2016 19:02

Arian Janova nga ky Institut ka thënë se kanë marr moster 3000 respodent me 20 qendra.

“Mundësia e gabimeve tona mund të jetë deri në 3%”, ka thënë ai.

Nga keto anketa del se ka fituar Ramiz Lladrivci 59. 7 për qind, kurse Isa Xhemalaj 40.3  për qind./Lajmi.net/