Evropa përsëri në izolim

Për shkak të rritjes së rasteve të reja me koronavirus, disa vende në Evropë kanë shtrënguar masat për ta parandaluar përhapjen e këtij virusi.

Bota

27/10/2020 08:20

Vende në gjithë Evropën kanë shtrënguar masat derisa rastet me COVID-19 po shënojnë rritje rekorde; një studim në SHBA sugjeron se përdorimi i maskave mund ta ulë ndjeshëm numrin e të vdekurve dhe provat klinike tregojnë për një përgjigje të fortë imunitare të një vaksine, duke rritur shpresat për suksesin e saj. /rel