Evropa Perëndimore përfshihet nga stuhi e përmbytje

Evropa perëndimore është përfshirë nga stuhi të fuqishme duke shkaktuar përmbytje të rrugëve dhe bodrumeve.

Bota

30/04/2018 22:06

Zjarrfikësit po pompojnë ujërat e shiut nga bodrume dhe pastrimin e tuneleve të rrugëve të përmbytura, pasi një stuhi depërtoi nëpër pjesë të Gjermanisë Perëndimore gjatë natës së shkuar.

Rajoni jugperëndimor i Gjermanisë në Aachen pasi goditjen më të rëndë, ku shërbimet e shpëtimit morën qindra telefonata. Policia e Aachen thotë se askush nuk u dëmtua në stuhi.

Franca, Belgjika dhe Luksemburgu u prekën gjithashtu nga shiu dhe breshri i rëndë, mot i cili shihet më shpesh gjatë verës sesa në pranverë.

Ditët e fundit, Evropa Perëndimore është përfshirë nga një mot i papritur i ngrohtë.

YouTube player