Evoluimi i Adele (Foto)

Adele ka rënë në sy të publikut që nga adoleshenca e saj dhe ka krijuar një kapitull të ri në jetën e saj duke shitur albume dhe duke thyer rekorde botërore.

ShowBiz

01/02/2016 23:52

Evoluimi i saj ka karakterizuar me shumë gjëra dhe Adele përveç që ka sjellë këngë të ndryshme ajo ka ndryshuar edhe dukjen e saj.

Vlerësojeni se në cilin vit është dukur ajo më bukur: 19,21 apo në moshën 25 vjeçare.