Eva Longoria gruaja e vitit

Eva Longoria është gruaja e vitit. Kështu të paktën ka vendosur revista Maxim, e cila e ka vendosur atë në kopertinën e këtij muaji, edhe pse është vetëm fillimi i vitit 2014. Aktorja është bërë e njohur për e ekranit, por edhe si producente, biznismene dhe filantropiste. Longoria është ikonë e komunitetit Hispanic, ndërsa e…

ShowBiz

08/01/2014 12:49

Eva Longoria është gruaja e vitit. Kështu të paktën ka vendosur revista Maxim, e cila e ka vendosur atë në kopertinën e këtij muaji, edhe pse është vetëm fillimi i vitit 2014.

Aktorja është bërë e njohur për e ekranit, por edhe si producente, biznismene dhe filantropiste. Longoria është ikonë e komunitetit Hispanic, ndërsa e ka lansuar fondacionin e sajm i cili i inspiron latinet që jenë të suksesshme.

“Unë kam pasur marrëdhënie të mira me Maxim në këto vite. Është ndjenjë e mirë kjo. Kur dikush ta shohë këtë kopertinë, do të thotë: Sa bukur”, deklaroi ajo.