Estrada shqiptare uron lexuesit e lajmi.net për Vitin e Ri

Disa nga emrat e njohur të estradës shqiptare kanë zgjedhur që t’i urojnë lexuesit e portalit lajmi.net nëpërmjet realizimit të disa videove.

ShowBiz

02/01/2019 10:56

Edhe sivjet si çdo vit tjetër estrada shqiptare ishin të angazhuar me xhirime në programe të ndryshme festive, shkruan lajmi.net.

Mirëpo pavarësisht kësaj ata janë treguar të hapur për t’u uruar lexuesve të portalit lajmi.net më të mirat për vitin në të cilin tashmë kemi hyrë.

Pothuajse të gjitha personazhet në fjalë vitin që lamë pas e kanë pasur me shumë angazhime dhe suksese bazuar në të cilat kanë përse ta kujtojnë 2018-ën.

Ndër ta edhe Xhensila Myrtezaj e cila u bë nënë për herë të parë dhe në një intervistë ekskuzive për ‘Mirage festiv’ ka folur edhe për këtë pjesë të ëmbël të vitit.

Njësoj edhe Fifi e cila ishte mysafire e emisionit tonë, aty ku foli për 12 muajt e vitit që lamë pas. Njësoj çifti Blero dhe Afrona të cilët vitin 2019 pritet ta kurorëzojnë dashurinë me martesë, për çka flasin në emisionin ‘Mirage festiv’ dhe intervistat ua sjellim bashkë me urimet e tyre të Vitit të Ri.

Në vazhdim ua sjellim videot e realizuara nga vetë ata në ambiente të ndryshme, qoftë nga ato festive dhe jo vetëm./Lajmi.net/

A.A

YouTube player
YouTube player
YouTube player

https://www.facebook.com/lajminet/videos/300345220597106/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/2517474575145992/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/283299905689950/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/323832898253440/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/2222215201327030/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/379118396184858/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/328459317999959/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/795227584152852/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/328778307850433/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/926414540898081/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/2267013113624797/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/1374030906066879/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/535560793618659/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/343654839792071/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/2228720397152097/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/2196370043944811/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/361950384354666/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/1978120962481155/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/287024885291826/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/291790281475154/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/217699209163411/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/533407170490770/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/217195635884938/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/376924689778649/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/326842707930662/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/338644333399559/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/747507815623697/

https://www.facebook.com/lajminet/videos/2096231017353766/