Është 41 vjeçar, mirëpo shikoni “ngulitjen” fenomenale  të Vince Carter

17:36 | 12 Tetor 2018

Vince Carter, pa dyshim legjendë e lojës së basketbollit, tashmë është 41 vjeçar.

Amerikani duket se nuk e njeh moshën dhe nuk ka të ndalur me lojen e tij.

Ai së fundmi, para publikut, bëri atë që di më së miri. Një “ngulitje” fenomenale.

“Ngulitje” si kjo që do të shihni më poshtë, shumica e lojtarëve në moshën më të mirë nuk mund t’i bëjnë. /Lajmi.net/

Shikoni të mahnitshmin Carter: