Ermal Mamaqi ngushëllon shqiptarët

Ermali është ndër artistët e parë që ka shkruar për humbjen e Shqipërisë dhe sigurisht nuk është një mesazh ngushëllues i zakonshëm.

ShowBiz

08/10/2015 23:13

Ermali ka shkruar një status duke ‘ngushëlluar’ tifozët shqiptarë, pasi në njëfarë forme i lajmëron se festa e 28 nëntorit është afër dhe të gjitha mjetet piroteknike të përgatitura për një festë të mundshme./Lajmi.net