Erdogan fton qytetarët të protestojnë shesheve dhe të kundërshtojnë puçin

23:25 | 15 Korrik 2016

Presidenti i Turqisë , Recep Tayyip Erdogan ka folur drejtpërdrejt në një linjë përmes telefonit ka bërë thirrje qytetarëve të dalin nëpër rrugë dhe të mos lejojnë grusht shtetin.

Këtë e ka bërë në televizionin NTV që anon nga Erdogan.

“I bëj thirrje gjithë popullit turk që të dalin nëpër sheshe , të kundërshtojnë puçin dhe të mbrojnë demokracinë”, ka bërë ai thirrje ./ Lajmi.net