Erdogan dhe Yildirim urojnë Trumpin

11:15 | 9 Nentor 2016

Erdogan dhe Yildirim

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, tha se shpreson se fitorja e Donald Trump në zgjedhjet presdienciale të SHBA-së do të çojë drejt hapave pozitivë për Lindjen e Mesme dhe për të drejtat themelore, demokracinë dhe liritë në botë.

Kryeministri turk, Binali Yildirim, i ka uruar fitoren Donald Trumpit në zgjedhjet për president të SHBA-së duke thënë se është një mundësi për forcimin e marrëdhënieve dypalëshe.