Era këndon “Hello” të Adele (VIDEO)

Këngëtarja kosovare po vazhdon qëndrimin e saj në Francë me shumë intervista në radiot dhe televizionet më të njohura atje.

ShowBiz

08/06/2016 11:31

Pas shumë intervistave të realizuara gjatë qëndrimit të saj në Francë, këngëtarja së fundmi ka realizuar një intervistë për radion “Hero”. Me këtë rast ajo ka zgjedhur preferencat e saja muzikore në rrethana të ndryshme.

Era nuk e ndërroi himnin kombëtar pasi që i duket perfekt, ndërkaq për martesë e zgjodhi muzikën e Lana Del Ray.

Ndërkohë si këngë që do e performonte në karaoke, këngëtarja zgjodhi këngën “Hello” të Adele, të cilën e këndoi për pak sekonda./21media

YouTube player