Emocionuese: Kjo vajzë ka shpëtuar jetën e nënës së saj, ka vepruar mençur (Video)

Vjaza 3 vjeçare ka bërë një thirrje me të cilën ka shpëtuar jetën e nënës së saj.

Lifestyle

04/12/2016 21:04

Ajo e ka thirrur policinë për t’ju treguar se nëna e saj është në dysheme dhe është keq.

“Jam e frikësuar”, tha Sofia, vajza 3 vjeçare në telefon, transmeton lajmi.net

Ndërsa policja që qëndronte në anën tjetër të telefonit, filloi ta pyeste sa vjeç është, duke folur më pas me Sofian derisa kanë arritur në shtëpi.

Sofia është vajza që e shpëtoi nënën e saj. Asaj iu dha një mirënjohje nga policia, që është treguar kaq e guximshme.

Shikojeni videon në vazhdim dhe admirojeni sjelljen e saj. /Lajmi.net