Emocionuese, dhëndri puthë një grua tjetër në sy të nuses (Video)

Kristeena dhe Luke Rheault, pas një lidhje tetë vjeçare, më në fund kishin vendosur që ta kurorëzojnë lidhjen e tyre me martesë.

Fun

03/02/2016 15:21

Të gjithë të ftuarit si dhe nusja e dinin që Luke, do ta ketë vallëzimin e tij në dasmë mirëpo ata nuk e imagjinuan që do të jetë në këtë formë.

Nëna e dhëndrit ka një sëmundje që në mënyrë direkte cenon aftësitë për të kontrolluar muskujt që janë të nevojshëm për të ecur, marr frymë, për të ngrënë dhe për të folur.

Pavarësisht që ajo ishte në karrocë të invalidëve kjo nuk e ndaloi që të shijoj vallëzimin me djalin e saj pasi që ai e morri në hollin e vallëzimit dhe së bashku me të dhe karrocën e saj bënë ca lëvizje dhe shkëmbyen puthje e përqafime që i bënë të qajnë të gjithë të pranishmit.

 

YouTube player