Emocionohet Ardit Gjebrea (FOTO)

Këngëtari dhe prezantuesi i njohur shqiptar, Ardit Gjebrea ka postuar një fotografi në faqen e tij zyrtare në Facebook në të cilën shihet se është një mesazh që i ka dërguar vajza e tij, Anna, e ky mesazh e ka emocionuar shumë Arditin..

ShowBiz

30/01/2015 19:43

Ardit Gjebrea, sot pranoi një mesazh nga vajza e tij Anna, e këngëtari ka vendosur që fjalët që ajo ja ka shkruar t’i ndajë me fansat për faktin se ky është mesazhi i parë që Anna e ka shkruar me duart e veta.

Padyshim se kjo gjë e ka bërë të ndjehet shumë mirë Arditin, i cili edhe përse një postimi e ka theksuar gëzimin. “Anna i rrëmben celularin të ëmës dhe më shkruan këtë msg. Është I PARI mesazh që më vjen i shkruar nga vetë ajo. A nuk të shtohet jeta?! “, ka shkruar Arditi. Lajmi.net