Elvana Gjata si mbretëresha e muzikës shqipe (Foto)

Elvana Gjata krahason veten me yllin e muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha.

ShowBiz

14/09/2015 16:48

Ajo sigurisht ka zë të bukur dhe tani për tani është ndër këngëtaret më të dashura të skenës muzikore shqiptare.

Por, ende nuk mund të thuhet se Elvana Gjata është në nivelin e zërit të madh të Nexhmije Pagarushës, transmeton Lajmi.net.

Megjithëse, për nga bukuria dhe ngjajshmëria të dyja artistet janë dy yje shqiptare nga më të bukurat ndonjëherë./Lajmi.net