Elina Duni i këndon Tiranës

Pak ditë pasi ka lajmëruar edhe projektin e parë të saj si kantautore, albumin ‘Muza e Zezë’ dhe videoklipe të reja, Elina Duni ka nxjerrë edhe këngën e parë nga po ky album. Kënga quhet ‘Në Tiranë’ e shkruar dhe e punuar nga Elina, duke mos i ikur aspak stilit të saj të muzikës. Ajo…

ShowBiz

10/03/2014 21:07

Pak ditë pasi ka lajmëruar edhe projektin e parë të saj si kantautore, albumin ‘Muza e Zezë’ dhe videoklipe të reja, Elina Duni ka nxjerrë edhe këngën e parë nga po ky album.

Kënga quhet ‘Në Tiranë’ e shkruar dhe e punuar nga Elina, duke mos i ikur aspak stilit të saj të muzikës.

Ajo e ka lansuar këngën bashkë me klipin, klip ky i xhiruar në Tiranë me pamje të bukura të një mbrëmjeje në Tiranë. Këtë videoklip Elida e ka publikuar pasi që st është edhe ditëlindja e saj, dhe ka dashur të qaros fansat.