El Salvadori konfirmon njohjen

Ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, ka konfirmuar në Twitter lajmin për marrjen e notës verbale të njohjes nga El Salvadori.

Lajme

04/10/2013 17:06

Shteti i El Salvador’it ka konfirmuar vedimin për ta njohur shtetin e pavarur të Kosovës.

Ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, ka konfirmuar në Twitter lajmin për marrjen e notës verbale të njohjes.

“Konsulata e Përgjithshme e Kosovës në New York sapo mori letrën nga El Salvadori me të cilën formalizohet njohja e Kosovës! Falemnderit qeverisë dhe popullit të El Salvadorit”, ka shkruar Ministri Hoxhaj.

Njohja nga El Slavadori ishte bërë i ditur në Qershor të vitit 2013.