El Clasico luhet në një orar të pazakontë.

Real Madrid dhe Barcelona do ta luajnë El Clasicon e parë në këtë edicion më 21 nëntor.

Sport

19/10/2015 13:22

Ajo që bie në sy është orari i pazakontë në të cilin do të luhet kjo ndeshje.

El Clasico i parë për këtë sezonë do të zhvillohet nga ora 18:15, shkruan Mundo Deportivo.

Fillimisht ishte menduar që kjo ndeshje do të fillojë në ora 20:30.