Ekipet mjekësore mbërrijnë në Kuvend

Ekipet mjekësore që do të kontrollojnë deputetët para hyrjes në seancë tani kanë arritur në Kuvend.

Lajme

04/06/2020 09:55

Ndërkohë që deri më tani nuk janë parë deputetë që kane ardhur në ndërtesën e Kuvendit.

Kuvendi do të mblidhet për të ngritur një komision hetimor rreth menaxhimit të situatës me COVID-19 nga ish-Qeveria Kurti dhe disa çështje të tjera.