Egla rrëfen për vështirësitë ekonomike në fëmijëri, përlot të gjithë banorët

Egla ka treguar një histori të nga jeta e saj që përloti të gjithë. Ajo ka folur për familjen e saj dhe sakrificat e prindërve që kanë bërë për të dhe vëllezërit e saj, shkruan lajmi.net. Teksa ajo tregonte rrëfimin për jetën e saj, ajo u emocionua dhe nuk mund t’i ndalte lotët. Egla ka…

ShowBiz

24/02/2024 23:34

Egla ka treguar një histori të nga jeta e saj që përloti të gjithë.

Ajo ka folur për familjen e saj dhe sakrificat e prindërve që kanë bërë për të dhe vëllezërit e saj, shkruan lajmi.net.

Teksa ajo tregonte rrëfimin për jetën e saj, ajo u emocionua dhe nuk mund t’i ndalte lotët.

Egla ka thënë që kemi pasur shumë vështirësi financiare dhe nuk kanë pasur edhe çfarë të hanin./Lajmi.net/

YouTube player