Efekti ‘make-up’

Njerëzit e famshëm, mbi të gjitha gjinia femërore, i japin rëndësi të madhe dukjes. Nëse i shohim me ‘make-up’, me veshje me stil dhe me flokë të rregulluar, lirisht mund të themi se më të bukura se to nuk ka. Por, jo gjithçka është ashtu si duket. Nëse i shohim të famshmet të pa lyera, mund…

ShowBiz

11/11/2013 06:00

Njerëzit e famshëm, mbi të gjitha gjinia femërore, i japin rëndësi të madhe dukjes. Nëse i shohim me ‘make-up’, me veshje me stil dhe me flokë të rregulluar, lirisht mund të themi se më të bukura se to nuk ka.

Por, jo gjithçka është ashtu si duket. Nëse i shohim të famshmet të pa lyera, mund ta ndërrojmë menjëherë përshtypjen për to.

Një krahasim të dukjes së tyre mund ta vëreni në këto fotografi, ku shihen këngëtaret e famshme me dhe pa grim. Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Britney Spears dhe Adele, dallojnë si nata me ditë, me dhe pa ‘make-up’.