Efektet e taksës në ekonomi pas gjashtë muajve

7:39 | 23 Maj 2019

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) sot organizon konferencën me temën “Taksa 100% a është ekonomike a politike kundër Serbisë”.

Me këtë rast, do të publikohet një hulumtim për efektet e taksës pas 6 muajve për ekonominë vendëse.

Konferenca mbahet në zyrët e AKB-së, në Prishtinë dhe nis në ora 13:00.

Theksojmë se taksa ndaj Serbisë është vendosur në nëntor të vitit të kaluar. /Lajmi.net/