Edi si mban lotët në takimin me Mikelën, çka ndodhi?

19:19 | 14 Tetor 2021

Dyshja janë takuar së bashku.

Në programin sonte janë takuar Edi dhe Mikela, shkruan lajmi.net.

Gjatë takimit, Edi ka treguar një histori nga jeta e tij dhe kështu është përlotur derisa tha se kur ka qenë në moshë 18 vjeçare ka ndodhur diçka në familjen e tij.