Edhe po ta provonin, këtë gjë nuk do të mund ta bënin (Video)

Një aksident qesharak është parë në garën me automobila. Sipas një video që publikuar në “The Sun”, ku nuk sqarohet ku ka ndodhur ky aksident, shihet se si një veturë krejt pa dashur, hip mbi veturën tjetër, duke qëndruar mbi të, diçka shumë e rrallë dhe natyrisht e paparë./Indeksonline/

Fun

28/09/2015 19:50

YouTube player