Edhe Pacolli pjesë e fazës finale të dialogut

Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Behgjet Pacolli, është duke marrë pjesë në takimin e parë të fazës finale për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Lajme

24/06/2018 16:34

Pacolli bashkë me presidentin Thaçi janë duke marrë pjesë në këto bisedime që janë duke u ndërmjetësuar nga përfaqësuesja e lartë e BE-së, Frederica Mogherini.