Edhe Osmani dënon sulmin e Iranit ndaj Izraelit

Pas kryeministrit Kurti, edhe presidentja Osmani e ka dënuar sulmin e Iranit ndaj Izraelit. Osmani ka thënë se ky përshkallëzim i madh po con drejt jostablitetit të paprecedentë në rajon dhe më gjerë. “Kosova i bashkohet aleatëve në mbarë botën për të dënuar sulmin e Iranit kundër Izraelit. Ky përshkallëzim i madh po con drejt…

Lajme

14/04/2024 14:43

Pas kryeministrit Kurti, edhe presidentja Osmani e ka dënuar sulmin e Iranit ndaj Izraelit.

Osmani ka thënë se ky përshkallëzim i madh po con drejt jostablitetit të paprecedentë në rajon dhe më gjerë.

“Kosova i bashkohet aleatëve në mbarë botën për të dënuar sulmin e Iranit kundër Izraelit. Ky përshkallëzim i madh po con drejt jostabilitetit të paprecedentë në rajon dhe më gjerë, me  jetë të pafajshme që mbajnë peshën e saj shkatërruese”, ka shkruar Osmani.