Edhe një skandal tjetër i BIK-ut, mishin e kurbanit e shpërndajnë me vetura që i bartin kufomat

23:58 | 22 Gusht 2019

Bashkësia Islame e Kosovës. Foto: Lajmi.net

Prerja dhe shpërndarja e mishit nga Bashkësia Islame e Kosovës për festën e Kurban Bajramit është bërë në mënyra të papranueshme.

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren shfrytëzoi mjetin e transportit për bartjen e kufomave për të shpërndarë mishin e kurbanëve nëpër familje.

Përfaqësues të BIK-ut në Prizren, i kanë thënë Klan Kosovës se kjo ndodhi për shkak se nuk kishin mundësi të tjera.

Për qytetarët kjo ishte e papranueshme.

Ata kanë thënë se rrezikohen nga përhapja e ndonjë epidemie.