Edhe kënga e Gretës, Enit dhe Gold AG, e vjedhur (VIDEO)

Kënga më e re nga tresha, Greta e Eni Koçi me Gold AG, del të jetë një këngën 'e huazuar'.

ShowBiz

04/12/2015 12:17

Trendi i këngëve që huazohen nga artistët tanë duket se është rikthyer, dhe atë me të madhe.

Tani, me qasjen në internet të shumicës së publikut, zbulohen menjëherë këngët e huaja nga të cilat ‘inspirohen’ artistët tanë, transmeton lajmi.net.

Kështu, tani dle që bashkëpunimi i publikuar dje nga Gold AG me motrat Koçi është një këngë që ngjason shumë me këngën e artistëve nga Rumania e që ka titullin ‘Tu’./lajmi.net

YouTube player
YouTube player