Edhe Blerta Deliu kërkon ndihmë mjekësore

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu ka kërkuar ndihmë mjekësore, pas kryerjes së seancës së Kuvendit të Kosovës.

Lajme

08/10/2015 12:21

Deputeti i VV-së, Albin Kurti ka hedhur gaz lotsjellës në sallën e Kuvendit, ku si pasojë u alivanos edhe deputetja tjetër e PDK-së, Flora Broniva.

Ndërkaq, Blerta Deliu ka marrë ndihmë mjekësore dhe më pas është parë teksa është larguar nga ambientet e Kuvendit së bashku me ekipin mjekësor.