Edhe Begaj takohet me presidentin amerikan, Joe Biden

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj është takuar me presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden. Begaj nga Nju Jorku ka shpërndarë fotografinë duke theksuar partneritetin mes dy vendeve. “Miq dhe partnerë të bashkuar nga një aleancë vlerash”, ka shkruar Begaj.

Lajme

21/09/2023 14:20

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj është takuar me presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden.

Begaj nga Nju Jorku ka shpërndarë fotografinë duke theksuar partneritetin mes dy vendeve.

“Miq dhe partnerë të bashkuar nga një aleancë vlerash”, ka shkruar Begaj.