Edhe Arnoldi do t’ia kish zili

Jodie Marsh është e obsesionuar pas palestrës. Modelja britanike e ka ekspozuar trupin e saj gjatë ushtrimeve, me disa fotografi të postuara në rrjetin social Instagram. Ajo i ka treguar muskujt, të cilëve me siguri ua ka zili edhe Arnold Schwarzenegger, dikur njëri prej bilderëve më të mirë në botë. Ajo i ka udhëzuar njerëzit…

ShowBiz

12/11/2013 18:00

Jodie Marsh është e obsesionuar pas palestrës. Modelja britanike e ka ekspozuar trupin e saj gjatë ushtrimeve, me disa fotografi të postuara në rrjetin social Instagram.

Ajo i ka treguar muskujt, të cilëve me siguri ua ka zili edhe Arnold Schwarzenegger, dikur njëri prej bilderëve më të mirë në botë. Ajo i ka udhëzuar njerëzit tjerë që ta ndjekin rrugën e saj, duke ushtruar, për një shëndet më të mirë.

Princeshë me muskuj.

 

“Rri në formë, rri i fortë, rri i shëndetshëm dhe rri i lumtur”, ka shkruar ajo.  Jodie po mundohet të jetë model për të tjerët, edhe pse si femër që është, duke se e ka tepruar paksa me trupin e saj.

“Është e jashtëzakonshme kur njerëzit e njohur kërkojnë ndihmë nga unë. Ajo që kemi nevojë është një kampanjë masive qeveritare”, vazhdoi personazhi i njohur i mediave dhe njëherësh bilderja 34 vjeçare.

Gatiiiitu!  Jodie Marsh e gatshme për marshim.