E vrau këtë bukuroshe vetëm sepse po bënte reklamë me altoparlantë

Një vajzë, e cila po promovonte një dyqan rrobash në një rrugë në Moskë, u qëllua për vdekje nga një banor.

Bota

27/01/2016 21:10

Ky i fundit u irritua nga zhurma që po bënte vajza, teksa bënte lajmërime me altoparlantë.

Anna Nosova, 25 vjeç, u qëllua nga dritarja e katit të tretë nga inxhinieri bërthamor, Sergei Kalaghov.

Njerëzit mbetën të shokuar nga krimi.

Ai qëlloi pa asnjë paralajmërim.

Arma e përdorur u gjet nga policia dhe inxhinieri u arrestua.

The 25-year-old was gunned down by nuclear engineer Sergei Galakhov (pictured) who was irate about her constant loudspeaker announcements

Galakhov (pictured) admitted he took the law into his own hands and did not issue any warning before shooting

Gunned down: The killing of Anna Nosova (pictured) stunned her co-workers and people on the crowded pavement