E veshur kuq e zi, Xhuli e ‘kallë’ atmosferën para tifozëve në Dortmund

Personazhi i famshëm “Xhuli” ka shkuar në Gjermani për ta shikuar nga afër ndeshjen e sontme mes Shqipërisë dhe Italisë. Në Dortmund para tifozëve Kuq e Zi, Xhuli ka vallëzuar e hipur mbi veturë dhe në dorë flamurin kombëtar.

ShowBiz

15/06/2024 17:32

Personazhi i famshëm “Xhuli” ka shkuar në Gjermani për ta shikuar nga afër ndeshjen e sontme mes Shqipërisë dhe Italisë.

Në Dortmund para tifozëve Kuq e Zi, Xhuli ka vallëzuar e hipur mbi veturë dhe në dorë flamurin kombëtar.