E shau “Për’puthen”, Luizi bëhet opinionist i emisionit dhe ka një sqarim

Luizi ishte njëri nga fenomenet shqiptare e gjithashtu edhe më i suksesshmi në secilin aspekt. Përtej të gjithave, ai ishte kritikuar shpesh, shkruan lajmi.net. Një nga to ishte edhe deklarata e tij lidhur me pjesëmarrjen e Efit në “Për’puthen”. Megjithatë, mbrëmjen e kaluar, Luizi ishte opinionist në këtë format. E lidhur me deklaratën e tij…

ShowBiz

10/06/2023 09:33

Luizi ishte njëri nga fenomenet shqiptare e gjithashtu edhe më i suksesshmi në secilin aspekt.

Përtej të gjithave, ai ishte kritikuar shpesh, shkruan lajmi.net.

Një nga to ishte edhe deklarata e tij lidhur me pjesëmarrjen e Efit në “Për’puthen”.

Megjithatë, mbrëmjen e kaluar, Luizi ishte opinionist në këtë format.

E lidhur me deklaratën e tij ai pati edhe një arsyetim./Lajmi.net/